Cod Ladies | Cod Ladys | Cod Lady's => ASPBGtCE
Ladys Cosmetice
Pagina de start a forumului Cod Ladies | Cod Ladys | Cod Lady's => ASPBGtCE Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului Cod Ladies | Cod Ladys | Cod Lady's => ASPBGtCE » Site-ul Tau » NeoBux: The innvotion in PTC
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
NeoBux: The innvotion in PTC
MesajTrimis: 27/02/2010 11:55 Raspunde cu citat (quote)
style
Junior
Junior
Data inscrierii: 27/Feb/2010

Salutare.

Neobux, dupa parerea mea este cel mai performat, si cel mai bine platit site de PTC (paid to click) din intreaga lume. Acesta va plateste la întâiul cashout cu 2 dolari, la al doilea cu 3, si tot asa pana la al 10-lea, unde suma minima de cashout va ramane fixa la 10 dolari.

Ca utilizator standard, aveti in jur de 4 reclame pe zi, si sunteti platiti cu 1 cent pentru fiecare reclama vizulalizata timp de 30 de secunde. Dar nu va speriati, ca banii nu vin chiar asa greu. Puteti face bani foarte usor din referali. Acest "joc" este ca un joc piramidal, unde voi sunteti in varf, iar ce de sub voi (referalii) dand click pe reclame va aduc si voua bani. O jumatate de cent pentru fiecare reclama mai exact. Referali ii puteti avea direct, adica prieteni, cunostinte care s-au inregistrat pe baza linkului trimis de dumneavoastra (asa cum fac si eu acum Smile ), sau ii puteti cumpara in pachete a cate 3, 10, 20 ,30, 40, 50, 40, 100 si 200. Pretul fiecarui referal este de 25 de centi. Referali inchiriati sunt membrii alesi la intamplare, si sunt valabili timp de 30 de zile. Referali pot fi cumparati din banii pe care i-ati facut voi din reclame, sau din banii adaugati din contul vostru de AlertPay sau PayPal, cont in care vor ajunge si banii castigati de pe urma reclamelor.

Cred ca deja v-am plictisit îndeajuns de mult, asa ca va las pe voi sa va inregistrati la linkul pe care l-am scris mai jos ( asa veti deveni referali mei, sper ca merit dupa ce am scris atata Smile, cel putin eu sunt sincer si va spun ). Pe forum gasiti oameni foarte amabili care va raspund la aproximativ orice intrebare.

Bafta la adunat bani:)
#Mersi

Linkul de inregistrare: http://www.neobux.com/?r=Good4you
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

NeoBux: The innvotion in PTC
 Pagina de start a forumului Cod Ladies | Cod Ladys | Cod Lady's => ASPBGtCE » Site-ul Tau
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro